<-- picit saya untuk follow !

Oct 13, 2012

Jangan manja, karang aku sepak nak?

 

Assalamualaikum w.b.t
Hai hai hai
Kemain rajin aku update blog ni sekarang. 
Nampak benoo bosannya, haha
Okay, nak story.
Perempuan kalau manja-manja serius itu normal.
Tapi kalau lelaki? Alamak ngaii
Okay, maybe kalau yang couple tu, tak kisah kot.
Tapi yang kawan-kawan ni?
Brrr, serius ini geli.
Naik bulu roma aku.
Maybe perempuan lain okay kot, tapi aku err maaflah, tak boleh laa.
Jenis aku pula manja-manja ni kan.
Don't you ever-ever cakap manja dengan aku. Seriau!
Bukan sorang, ramai pula tu.
Kalau dah semua macam ni, haihhh brrr brrr brr!
Jangan nak manja-manja sangatlah, karang nak kena sepak?
Kalau agak-agak nampak aku dah lain tu, makanya benarlah itu.
Maaf.
Terus-terang, aku tak nak hipokrit.
Nanti lain pula jadi.
Aku pula jenis kasar, garang.
Mungkin itulah sebab aku single the mingle sampai sekarang.
Tapi tak kisah.
Saya sudah bebas, bebas, bebas, bebas. Wahhh ada dengun pulak ni.
(versi Johan Lawak Ke Der)
 HAHA
Okay, merepek. sudahlah labu.
Sekarang pukul 7.36am, 13/10/2012 bersamaan Sabtu
dan aku masih belum melelapkan mata.
Mana tak mata tu lebam macam panda.
Ahhh, tak kisahlah. Mata aku, suka akulah.
Yang korang sibuk nak kutuk-kutuk apsal?
Jeles?
Ahhh, ingat aku tak sentap? Tapi tape, sekejap je.
Lepas ni tengoklah perubahan aku. InsyaAllah.
Okay, sudah. Mahu tidur kejap. (SANGAT!) 
Sebentar lagi mahu study.
Jumpa lagi. Selamat berdengkur.
Oh ye, sebelum tu, lirik Fynn Jamal, 150 Juta ni kena sangat dengan aku.  
Jemput dengarlah ye. hihi. kbye.

"Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada"

p/s : Manja tidak semestinya gedik. Gedik semestinya minta penyepak. :p


No comments:

Post a Comment

hey si manis Atira, i just want to say :